Gomaj Corporal

Ce reprezinta gomajul corporal?

 Gomaj corporal cu sare de mare – efectuarea gomajului corporal periodic este esențială pentru o piele catifelată și sănătoasă. La IDEAL Contour am căutat formula perfectă pentru rezultate optime și am ales gomajul corporal Bioline, ce conține sare de la Marea Moartă, extracte din centella și papaya.

❀ Formula utilizată are o consistență bogată în ingrediente active care asigură catifelarea și starea de bine a pielii. Îmbogățită cu cristale speciale de sare, accelerează regenerarea fiziologică a epidermei, având o acțiune cosmetică intensă de reînnoire și de iluminare. Un efect revitalizant incomparabil pentru un corp neted, cu imperfecțiuni și rugozități minimizate.

❀ Se recomandă pentru pielea groasă cu cumulări de celule, înainte și după expunerea la soare și în tratamente de detoxifiere.

gomaj corporal ideal contour valenii de munte

Care sunt beneficiile gomajului corporal?

❀ Curatare – eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii, curatarea porilor de mizerie si sebum stimularea producerii de celule noi. Dupa exfoliere, pielea emana stralucire si prospetime.
❀ Hidrateaza pielea – componentele hidratante din gomaje inlocuiesc uleiurile de la suprafata pielii, iar aceasta devine moale si catifelata.
❀ Anti-celulitice – prin stimularea micro-circulatiei la nivelul tegumentului, eliminarea toxinelor, masaj.

Esti pregatita pentru schimbare?

Vreau o consultatie gratuita.